Lämna in

iPhone XR

Vill du lämna in din telefon? Se här!

För er som vill lämna in telefonen personligen så går det bra att komma till Ekedalsgatan 9A 41466 Göteborg på alla vardagar mellan kl 12-20.00 (dropin) samt helger 14-20.00 vid tidsbokning. Om reservdelarna finns på plats så är din enhet reparerad och redo för upphämtning inom 20-60 minuter om det gäller batteribyte och 30-120 minuter för skärmbyte. Är du osäker på om det är fel på telefonen eller vet du inte vad som är trasigt? Jag kollar upp detta åt dig gratis och berättar kostnaden innan du bestämmer dig om du vill att jag lagar den eller inte. Du bör ha mobilens kod redo. Det är inget tvång men det underlättar. Jag debiterar ingen undersökningsavgift om varan lämnas in utan att det är fel på den eller om varan har någon annan skada som inte går att åtgärda.

Alla betalsätt funkar

Vid betalning via hemsidan

1. Klicka på Reparationer & Service i huvudmenyn. Klicka sedan på din mobils märke. Du kommer då till en ny sida där du får välja modell och vad som är trasigt.
2. Välj mobilens modell & fel och lägg sedan din reparation i varukorgen, klicka sedan på kundvagnen nere i högra hörnet och välj “Gå till kassan”.
3. Vid kassan fyller du i dina uppgifter och betalar din order för att slutföra köpet.
4. Du får ett email som innehåller ett order-id som du läser upp för Mobilmeckaren på Ekedalsgatan 9A för att få din enhet lagad.

Följande betalsätt fungerar: Kontant, Swish, Kortbetalning, Räntefri delbetalning, Faktura

Rulla till toppen