Skicka in

iPhone XR

Vill du skicka in din telefon? Se här!

För er som inte har möjlighet att lämna in telefonen personligen så går det bra att skicka in telefonen till Mobilmeckaren. Alla inskickade enheter repareras och returneras vanligen inom en till två arbetsdagar.  Är du osäker på om det är fel på telefonen eller vet du inte vad som är trasigt? Ring isåfall till 0790771557. Du måste ha mobilens modellnummer, vilket du brukar hitta på baksidan av telefonen eller (om du kan använda skärmen) i mobilens inställningar. Det går även bra att ringa på helger. Jag debiterar ingen undersökningsavgift om varan skickas in utan att det är fel på den eller om varan har någon annan skada som inte går att åtgärda.

Hur går jag tillväga? Hjälp!

1. Välj din mobils märke på ”Köp reparation” i huvudmenyn eller på övre menyn.
2. Välj mobilens modell & vad som ska repareras. Klicka på lägg till i kundvagn.
3. Vid kassan fyller du i dina uppgifter och betalar din order för att slutföra köpet.
4. I din orderbekräftelse finner du instruktioner för hur din mobiltelefon ska skickas in.
5. Jag reparerar din enhet och skickar tillbaka den med Postnord (Spårbar frakt) inom vanligen 1-2 arbetsdagar.

Väljer du att skicka in telefonen så paketera den väl med mycket bubbelplast. Skriv sedan följande på en bit papper och lägg i paketet:

  • Ordernummer (skickas till din e-post efter bekräftat köp)
  • Din adress
  • Namn
  • Telefonnummer
  • Grundlig beskrivning på vad som är fel

Skicka paketet till:

Mobilmeckaren
Ekedalsgatan 9A
41466 Göteborg

När din enhet har kommit fram så reparerar jag den vanligtvis inom 2 dagar och skickar den sedan tillbaka med spårbar frakt från Postnord. Om du beställt en reparation där reservdelen är restnoterad så repareras mobilen direkt när reservdelen kommit. Om reparationen du kollar på är restnoterad så kommer det upp en grön text om detta på produktsidan vid priset.

För att få fri frakt tillbaka krävs att du handlat för minst 700kr i din beställning annars tillkommer 63kr fraktkostnad som du betalar i kassan när du köper din reparation.

Rulla till toppen