Tips & Tricks

 • Laddar din mobil dåligt?

  Testa att använda en pincett eller något annat smalt/tunt föremål för att gröpa ur smuts/fickludd som sätter sig längst in i laddporten på mobilen! Var bara försiktig så du inte drar den mot guldkontakterna inuti laddporten. Om du drar mot ”kortsidorna” med pincetten/objektet så bör du inte skada nåt, det ömtåliga brukar vara i mitten / på långsidorna.

 • Gillar du Samsung men är trött på dyra lagningar?

  Köp Galaxy A-modell nästa gång! De är betydligt billigare att laga än S-modellerna.

 • Dör din mobil hela tiden?

  Batteribyte hos mig är ruskigt billigt. Speciellt på iPhone – de flesta iPhonemodellerna kostar bara 300kr att byta batteri på, och till vissa modeller har jag batterier med fler mAh än originalet, dvs längre batteritid än mobilen hade när den var ny! För att hitta pris på din iPhones batteribyte kolla in: iPhone reparationer

 • Har du bara råd att laga ett av felen på din telefon?

  Jag är inte omöjlig. Om du redan ska byta något på mobilen så kan jag även byta nåt annat utan att du betalar full kostnad för det då jag endast behöver öppna mobilen en gång! Kolla med mig innan du beställer isåfall.

 • Hör du dåligt från högtalaren på mobilen?

  Köp Isopropylalkohol på apoteket, doppa en tops i det och gnugga mot högtalarnätet! I många fall kommer du höra betydligt bättre efteråt. Ha gärna mobilen avstängd, använd mycket isopropylalkohol och gnugga ordentligt. Så länge mobilen är avstängd så tar den ingen skada av detta.

 • Har din mobil ”tatt ett bad”?

  Om din mobil blir utsatt för fukt så ska du absolut inte starta den för att testa om den fortfarande funkar. Det är DÅ du gör som mest skada på den. Om din mobil tatt ett bad.. Se till att den är avstängd! Lägg den på tork och kontakta mig genast så kan jag öppna den och torka allting ordentligt. Om du gör detta rätt, så kan det hända att bara till exempel nån högtalare går sönder som kostar några hundra att laga, istället för att du försöker använda telefonen och bränner moderkortet och får betala tusenlappar.

Rulla till toppen